Reisehjelp med Travelnet Reisevarehuset

Det er naturen og syklusen som bestemmer når du kan reise, derfor kan du ikke bestille din reise lang tid i forveien. Jeg brukte Reisevarehuset i Trondheim som hjalp meg med mine bestillinger til København. 

Det er syklusen som bestemmer når du kan reise. Derfor kan du ikke forhåndsbestille turen i god tid i forveien. Det kan føre til at billettene blir dyre, men også at du ikke får direkte fly og må kanskje mellomlande i andre byer før du kommer til den byen du skal behandles i. Det vil ta lengre tid, men du blir også mye mer sliten av en slik melkerutetur. 

Jeg brukte derfor Travelnet Reisevarehuset i Trondheim til å hjelpe meg med å bestille turer. Når jeg hadde eggløsning, viste jeg ca dager når jeg kan reise, men jeg hadde fra 1 - 4 dager å gå på, da naturen ikke bestandig følger normen. Jeg kontakte da min kontaktperson i Travelnet Reisevarehuset som reserverte fly tur/retur etter ønske fra meg, og reserverte avganger i 4 dager. Kriteriene var at jeg meldte inn til Travelnet Reisevarehuset dagen før reisedato om jeg var reiseklar eller ikke. Var jeg ikke det, ble den første dagen kansellert. Du vet det dagen før, så det er ikke noe problem. Når jeg var klar til å reise, aktiverte han turen min, og kansellerte resterende turer hvis det var reservert dager etter. Enkelt for meg, billigere, og ikke minst så sparte jeg masse stress med tanke på bestillinger. Jeg har sikkert klart å kommet inn i en rutine her også, men det slapp jeg når de hjalp meg hele veien. Trygt var det også. Jeg anbefaler å bruke dem. Trykk på linken for å komme til deres hjemmeside 

Anne Berit - Storkemamma